top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Canon

DBC A/S samarbejder med Canon, på grund af den høje produktkvalitet og sikkerheden for, at vi altid kan levere en optimal service til vores kunder - uden svigt i forsyningssikkerheden af supplies og spareparts.

Canon blev grundlagt i 1937 og har siden udviklet sig til en global virksomhed, der er repræsentereret på mange markeder og i mange produktkategorier, ikke mindst inden for Multifunktionsprodukter. Med en årlig nettoomsætning på 4.094 mia. yen og mere end 160.000 medarbejdere på verdensplan i ca. 245 virksomheder er Canon en af verdens mest anerkendte og respekterede virksomheder.

I 70 år har Canon været leverandør af banebrydende teknologier til billedbehandling til kunder over hele verden. En uendelig strøm af ideer og innovation sørger for, at Canon til stadighed er på forkant med udviklingen i branchen. Ved at vælge produkter fra Canon vælger virksomheder og forbrugere pålidelig, stilfuld og avanceret teknologi.


Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: kontakt@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.