top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Tilføj til favoriter  E-mail side 

NyhederVentetid på 11 sekunder
30. september 2016

I en tid hvor det bliver stadig sværere at komme i telefonisk kontakt med en servicemedarbejder hos diverse offentlige og private institutioner, kan vi meddele at det ikke er hos DBC Care!

Vi har i forbindelse med etablering af vores nye servicetelefonsystem oprettet mulighed for at man kan komme af med sit servicekald, ved enten at lægge en besked, sende en mail, eller vente i kø på en ledig servicemedarbejder. Vi kan i den forbindelse berette at ventetiden på servicetelefonen i øjeblikket er 11 sekunder i gennemsnit!

DBC Care A/S kåret til Gazelle virksomhed 2016
30. september 2016
Vi er stolte af at kunne informere om, at Børsen Gazelle, har kåret DBC Care / IT Service 2000 A/S som en af gazellerne i 2016. Det er fordi vi i løbet af de sidste 4 år, hvert år, har haft positiv vækst og samlet set har fordoblet vores omsætning og vores bruttoresultat.
Dette har vi nået samtidig med at vi har styret målrettet efter at levere Business Exelence til vores kunder.
Højeste kreditværdighed til alle selskaber i koncernen
19. januar 2016
Vi kan hermed informere vores kunder og samarbejdspartnere, samt andre interessenter om, at den seneste kreditvurdering fra Soliditet primo 2016, er at alle selskaber i koncernen, er tildelt højeste kreditværdighed AAA.
DBC koncernen vinder nye markedsandele med total koncept.
27. oktober 2015

DBC Finans A/S, Salg, Service og Finansiering under samme tag!

2015 har været endnu et rigtig godt år for koncernen DBC. Vores kunder har i høj grad taget vores total koncept til sig og udtrykker glæde og tilfredshed, med den meget hurtige service og den høje kvalitet på vores produkter.

Vores kunder har svaret, at det især er vores evne til at komme hurtigt ved servicekald, som har deres bevågenhed. Kunderne i StorKøbenhavn har over de seneste 18 måneder, oplevet markedets hurtigste responstid, fra kald af tekniker, til teknikeren fysisk står på adressen
DBC A/S sætter nye markedsstandarder!
26. marts 2015

Knap et år efter, at DBC A/S gik i luften med at servicere alle virksomhedens kunder igennem egen serviceorganisation og egne serviceteknikere, med en stålsat målsætning, om at levere Danmarks bedste service på print og kopimaskiner, er resultatet endnu bedre end målsætningen!

Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.