top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Security

Sikkerheden er afgørende i den moderne forretningsverden, fordi elektroniske data er et vigtigt aktiv for fleksible it-understøttede virksomheder. Når der dagligt flyder gigabytes af data rundt i systemerne, er det meget vigtigt at have vandtætte kontrolsystemer for at sikre, at kun godkendte personer har adgang til data.

  • Du ønsker ikke, at information er tilgængelig for alle i udfaldsbakkerne.
  • Du ønsker at reducere den øgede risiko for lækage af oplysninger, når dokumenter printes eller håndteres af mange mennesker.
  • Du vil gerne have, at administratorerne har effektive midler til styring af produktionssikkerhed eller identificerer potentielle lækager hurtigt og sikkert


Løsninger

Authentication Technologies
Teknologier til dokument- og printsikkerhed

EveryonePrint
Sikker mobilprint i privat cloud

YSoft SafeQ – Security
Adgangskontrol & jobsporing til beskyttelse af virksomhedsdata


Funktioner

Printsikkerhed
Sikre printmekanismer begrænser læk af fortrolige oplysninger og reducerer printomkostningerne effektivt ved at undgå spild.

Enhedsadgangskontrol
Den centrale styring af politikker for adgangsrettigheder giver maksimal sikkerhed med en minimal indsats.

Forebyggelse af datalækage
Software til overvågning af output og datastrømmen beskytter innovationsstyrken og sikkerheden ved planlægning og minimerer de potentielle omkostninger ved datalækage

Dokumentsikkerhed
Dokumentsikkerhed fra Konica Minolta beskytter følsomme oplysninger fra det øjeblik, de oprettes. Dette gælder for virksomhedens datacenter med omfattende styring af dokumentadgang og endda oplysninger integreret i selve dokumentet.

Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.