top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

DBC koncernen vinder nye markedsandele med total koncept.

DBC A/S,

DBC Care A/S og

DBC Finans A/S, Salg, Service og Finansiering under samme tag!

2015 har været endnu et rigtig godt år for koncernen DBC.

Vores kunder har i høj grad taget vores total koncept til sig og udtrykker glæde og tilfredshed med den meget hurtige service og den høje kvalitet på vores produkter. Vores kunder har svaret, at det især er vores evne til at komme hurtigt ved servicekald, som har deres bevågenhed.

Kunderne i StorKøbenhavn har over de seneste 18 måneder, oplevet markedets hurtigste responstid, fra kald af tekniker, til teknikeren fysisk står på adressen.

Den store tilfredshed har medført, at en lang række kunder, har anbefalet os som leverandør til deres egne samarbejdspartnere og egne kunder, hvilket har givet os endnu mere vækst.

Vores kunder udtrykker også stor tilfredshed med vores Total Koncept, hvor kunden har mulighed for at få dækket hele behovet i samme hus. Køb af maskinen, den efterfølgende service og det hele samlet i en finansierings og drifts aftale, alt sammen under samme paraply i DBC koncernen.


Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.