top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Konica Minolta

Konica Minolta koncernen ejer en lang række af specialiserede teknologier, der gør Konica Minoltas produkter konkurrencedygtige og attraktive. Disse teknologier inden for materialer, optik, nanofabrikation og billedteknologi er defineret som Konica Minoltas kerneteknologier.

Konica Minolta arbejder løbende på, at integrere disse teknologier i innovative produkter med nye funktioner, som bidrager med merværdi i hverdagen, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det gælder naturligvis også Konica Minoltas sortiment af Business Solution produkter.

DBC har samarbejdet med Konica Minolta i 13 år og har tusindvis af tilfredse kunder med Konica Minolta produkter. Vi forhandler Konica Minoltas multifunktionsprodukter og samarbejder med Konica Minolta omkring supplies og spareparts. Vi leverer markedets bedste service på Konica Minolta løsninger.

Vores fokus er på at levere Business Excellence indenfor service af multifunktionsprodukter, og vi kan levere en differentieret løsning, alt efter behov for responstid og support level.


Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.