top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
DBC A/S sætter nye markedsstandarder!

Knap et år efter, at DBC A/S gik i luften med at servicere alle virksomhedens kunder igennem egen serviceorganisation og egne serviceteknikere, med en stålsat målsætning, om at levere Danmarks bedste service på print og kopimaskiner, er resultatet endnu bedre end målsætningen!

Over det seneste lille år, er det lykkedes DBC’s egen serviceafdeling, at ændre en responstid som i 2013-2014, lå i den øvre del af markedsstandarden, til at være markedsledende med en responstid på mellem 37 og 54 % bedre end de bedste på markedet.

Vores responstid i Storkøbenhavn har over en bred kam, i den forgangne periode, generelt været under 3,5 time. I tillæg til den hurtige service, oplever DBC’s kunder en stigende driftsikkerhed med færre nedbrud på maskinerne.

 

Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.