top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Canon imagePROGRAF iPF785


Produktiv printer med fem farver og 320 GB harddisk - perfekt til CAD/GIS og plakater.

Kombinér produktivitet og besparelser med denne 36"-printer med fem farver og 320 GB harddisk. Få skarpere resultater på CAD/GIS og plakater med nyt magentablæk, mens tankene med stor kapacitet sikrer produktivitet uden nedetid.

Fordele

 • Kontinuerligt print af store mængder med harddisk
 • Hurtigere transporthastighed
 • Strømlinet 36"-kabinet
 • Bedre kvalitet på CAD-tegninger og HP-GL/2-kompatibel
 • LUCIA-blæksystem med fem farver
 • Nyt magentablæk for bredere farvegengivelse
 • "Hot-swap"-blæktanke på 130 ml/300 ml
 • Direct Print & Share-software
 • Cloud-kompatibel
 • 320 GB harddisk
 • Regnskabsværktøjer

Nyttige link

Brochure

Software og drivereDetaljer om funktioner

Høj produktivitet
Løft produktiviteten til nye højder med Canon iPF785, vores nyeste printer med fem farver. Den hurtigere transporthastighed muliggør A0-output i kladde på 41 sekunder, mens harddisken på 320 GB tilbyder mere lagerplads til printjobdata, herunder komplekse eller datatunge filer. Giv også brugerne større effektivitet med den nye printgenvejsfunktion til Direct Print & Share. Dette værktøj gør det muligt for brugere at oprette genveje til deres mest anvendte printindstillinger og derefter printe ved at trække og slippe filer til deres genveje.

Resultater af høj kvalitet hver gang
Canons pigmentblæksystem med fem farver giver de skarpeste og tyndeste linjer. Med en nøjagtighed på +/- 0,1 % og en linjebredde på minimum 0,02 mm er præcision garanteret. Få mere levende farver på CAD- og GIS-tegninger og bedre kvalitet af rød tekst eller billeder til plakater og POS med den forbedrede magentablæk i iPF685, der dækker et bredere spektrum end nogensinde før.

Større blækkapacitet, mindre nedetid
Få kontinuerligt print af store mængder med iPF785's store blæktanke på 130 ml/300 ml, der kan byttes om alt efter hyppighed for brug. Dette kan rent faktisk kan reducere dine samlede investeringsomkostninger (TCO) på grund af en lavere omkostning pr. blækvolumen. Blækfunktionen "Hot-swap" gør det også muligt for dig at udskifte tanke under print, hvilket giver dig kontinuerligt output selv ved store printopgaver.

Cloud-kompatibel
Øg produktiviteten, og strømlin printarbejdsgangene ved hjælp af imagePROGRAF Direct Print & Share, som giver dig mulighed for at printe en række filtyper uden de tilhørende programmer. Løsningen giver dig både PosterArtist-integration samt mulighed for at overføre og downloade filer til øjeblikkelig deling med nem adgang selv fra mobilenheder. Print fra en iPad-applikation understøttes også*.

Omkostningseffektivitet uden de store beregninger
Administrér udgifter til print nemmere ved hjælp af den indbyggede Status Monitor. Regnskabsfunktionen i Status Monitor indsamler printjoblogfiler og beregner automatisk omkostninger pr. job eller pr. tidsperiode. Det er muligt at vælge en økonomifunktion, hvor printeren bruger mindre blæk - særligt egnet til print af kladdedokumenter.

Strømlinet design
Udnyt pladsen bedre med det strømlinede 36"-kabinet i Canon iPF785, som har masser af funktioner, uden at den optager masser af plads. Den pladsbesparende størrelse gør printeren perfekt til virksomheder, der ønsker høj produktivitet, uden at den fylder så meget.

Bygget til krævende arbejdsgange

iPF785 er kompatibel med HP-GL/2 og HP-RTL og indeholder også muligheden for at foretage palet- og penneindstillinger til CAD-arbejdsgange. Medfølgende software omfatter en optimeret driver til AutoCAD og et plug-in til Microsoft Office, der gør det muligt for dig at printe direkte fra Word, Excel eller Powerpoint.
Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: kontakt@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.