top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Canon imagePROGRAF iPF770


Designet til CAD, GIS, plakat og interne print

imagePROGRAF iPF770 er en 36”/A0-printer, der leverer best in class produktivitet, enestående kvalitet, præcision og en bred vifte af avancerede funktioner, som sikrer et større investeringsafkast.

Fordele

  • Kontinuerligt print af store mængder
  • Strømlinet 36"-printer
  • Hurtigere transporthastighed
  • Bedre kvalitet på CAD-tegninger og HP-GL/2-kompatibel
  • LUCIA-blæksystem med fem farver
  • Nyt magenta blæk for bredere farvegengivelse
  • "Hot-swap"-blæktanke på 130 ml
  • Direct Print & Share-software
  • Cloud-kompatibel
  • Regnskabsværktøjer

Nyttige link

Brochure

Software og drivereDetaljer om funktioner

Høj produktivitet
Løft produktiviteten til nye højder med Canon iPF770, vores nyeste printer med fem farver og hurtigere printhastighed, der muliggør A0-output i kladde på 48 sekunder. Giv også brugerne større effektivitet med den nye printgenvejsfunktion til Direct Print & Share. Dette værktøj gør det muligt for brugere at oprette genveje til deres mest anvendte printindstillinger og derefter printe ved at trække og slippe filer til deres genveje.

Enestående kvalitet og præcision
Canons pigmentblæksystem med fem farver giver de skarpeste og tyndeste linjer. Med en nøjagtighed på +/- 0,1 % og en linjebredde på minimum 0,02 mm er præcision garanteret. Få mere levende farver på CAD- og GIS-tegninger og bedre kvalitet af rød tekst eller billeder til plakater og POS med den forbedrede magenta blæk i iPF770, der dækker et bredere farverum end nogensinde før.

Cloud-kompatibel
Øg produktiviteten, og strømlin dine printarbejdworkflows ved hjælp af imagePROGRAF Direct Print & Share, som giver dig mulighed for at printe en række filtyper uden de tilhørende programmer. Løsningen giver dig både PosterArtist-integration samt mulighed for at overføre og downloade filer til øjeblikkelig deling med nem adgang selv fra mobilenheder. Print fra en iPad-applikation understøttes også.

Økonomisk og effektiv
Administrér udgifter til print nemmere ved hjælp af den indbyggede Status Monitor. Regnskabsfunktionen i Status Monitor indsamler printjoblogfiler og beregner automatisk omkostninger pr. job eller pr. tidsperiode. Det er muligt at vælge en økonomifunktion, hvor printeren bruger mindre blæk - særligt egnet til print af kladdedokumenter.

Strømlinet design
Udnyt pladsen bedre med det strømlinede 36"-kabinet i Canon iPF770, som har masser af funktioner, uden at den optager masser af plads. Dens pladsbesparende størrelse gør den perfekt til virksomheder, der ønsker høj produktivitet, uden at det fylder så meget.

Bygget til krævende workflows
iPF770 er kompatibel med HP-GL/2 og HP-RTL og indeholder også muligheden for at foretage palet- og penneindstillinger til CAD-workflows. Medfølgende software omfatter en optimeret driver til AutoCAD og et plug-in til Microsoft Office, der gør det muligt for dig at printe direkte fra Word, Excel eller Powerpoint.
xx
Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: kontakt@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.