top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Canon imagePROGRAF iPF720


Storformatprintere

iPF720 leverer storformatprintere i høj kvalitet til travle virksomhedsmiljøer involveret i CAD- & GIS-arbejde. En indbygget 80 GB harddisk og Canons printerdriver sikrer optimal effektivitet.

Fordele

  • Enestående grafik og levende farver
  • Følsomt (farve/pigment) blæk med 5 farver
  • Skarpe, tynde linjer til CAD/GIS-tegninger
  • Lynhurtigt - A0 på 56 sekunder
  • Udskrivning i økonomitilstand
  • Indbygget 80 GB HDD
  • HPGL/2 og HP RTL-kompatibilitet og HDI-driver
  • Stor LCD med grafik

Nyttige link

BrochureDetaljer om funktioner

Forvent enestående og lynhurtige udskrifter med iPF720. Denne 36” printer, der er udviklet til CAD/GIS-programmer i travle virksomhedsmiljøer, leverer enestående linjegengivelse, levende farver, ensartet billedudskrivning og indeholder en robust 80 GB harddisk til optimal udskrivning.


Enestående billedkvalitet og produktivitet
Sørg for, at dit CAD/GIS-workflow resulterer i optimal udskriftskvalitet og imponerende hastigheder ved hjælp af Canons flagskib - CAD/GIS-printeren iPF720. Et følsomt farve- og pigmentblæksystem med 5 farver giver levende farver og skarpe, tynde linjer samt enestående gengivelse af diagonale linjer.

Udskrivning til kant opnås problemfrit, og billeder gengives med 2400 x 1200 dpi. Men denne høje kvalitet og fantastiske ensartethed betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med ydeevnen.. Faktisk giver en forbedret hastighed for udskriftsprocessen iPF720 mulighed for at fremstille A0-udskrifter lynhurtigt på 56 sekunder – meget hurtigere end andre maskiner i denne klasse.

Fuld understøttelse af CAD-arbejdsgang
iPF720 er designet til problemfrit at passe ind i og fungere fint sammen med de mest krævende CAD-arbejdsgange. Filformaterne HPGL/2 og HP RTL understøttes fuldt ud, og der er også inkluderet en HDI-driver til Windows.

Indbygget 80 GB HDD og forbedret printerdriver
Den indbyggede 80 GB harddisk er designet til nemt at håndtere flere udskrifter og brugere i store virksomhedsmiljøer, hvilket giver dig mulighed for at oprette postkasser til individuelle projekter eller brugere og gemme alle job, der vedrører dem, i printeren for at give nem adgang. Derudover kan du håndtere udskrivningskøen og prioritere presserende job, så du undgår at skulle vente på, at printeren bliver ledig. En ny printerdriver fra Canon giver ekstra funktioner som f.eks. en ny overskrifts- og sidefodsfunktion og udvider de medietyper, der kan bruges i samarbejde med økonomitilstanden.

Brugervenlig og omkostningseffektiv
For at øge effektiviteten kan der vælges en økonomitilstand, der bruger mindre blæk til hurtig, effektiv udskrivning af kladdedokumenter.

Et stort LCD-kontrolpanel indeholder grafiske animationer, der sikrer, at det er hurtigt og sikkert at finde ud af at bruge enheden.

2"- eller 3"-ruller kan nemt monteres. Kassetteindføringssystemet bevirker også, at nye ark kan indføres, inden det forrige ark sendes ud. En lang række medieindstillinger giver enestående fleksibilitet. Og et nyt blæsersystem sikrer, at enheden er utrolig stille.
xx
Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: kontakt@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.