top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Canon imagePROGRAF iPF750


Designet til CAD, GIS, plakat og interne print

imagePROGRAF iPF750 er en 36"/A0-printer med den højeste produktivitet i sin klasse, enestående kvalitet, præcision og avancerede funktioner, der sikrer et godt investeringsafkast.

Fordele

  • Pladsbesparende og kompakt design
  • Omkostningsstyring og sporing af investeringsafkast med regnskabssoftware (bruger-id)
  • Brugervenlig adgang fra printerens forside
  • Høj produktivitet, herunder "Hot swap"-blæktanke
  • Enestående kvalitet og præcision
  • Kompatibel med HP GL/2 og HP-RTL

Nyttige link

BrochureDetaljer om funktioner

Praktisk og brugervenligt design
PF750 er designet, så den let og ubesværet kan integreres i ethvert CAD/GIS-miljø. Et kompakt, slankt design og et system med adgang til papiret forfra betyder, at printeren kan placeres, hvor det passer dig – også lige op ad en væg. Al betjening, herunder udskiftning af blæktanke, udføres fra printerens forside, så du behøver ikke forstyrre kontoret, uanset hvor du beslutter at anbringe printeren.

Et stort LCD-kontrolpanel med grafiske animationer sikrer, at det er hurtigt og nemt at finde ud af at bruge printeren. Print stables automatisk og kan hentes fra en kurv med stor kapacitet, så printene ikke beskadiges, og der er endda en praktisk printtimer, der holder dig orienteret om, hvor lang tid der går, før et printjob er færdigt.

Høj produktivitet
Du kan forvente en helt enestående produktivitet med kladdeprint i A0-format på bare 48 sekunder. Canons L-COA-billedbehandlingsteknologi og Gigabit Ethernet-kompatibilitet sikrer flotte, hurtige gengivelser af alt fra arkitekttegninger til geografiske data.

"Hot swap"-blæktanke gør det muligt at udskifte blækpatroner under printning, så produktiviteten maksimeres.

Økonomisk og effektiv
En indbygget regnskabsfunktion (id-funktion) gør det muligt at spore omkostningerne ved hvert enkelt print og de generelle omkostninger i forbindelse med printeren og giver dig mulighed for at se disse data via printerdriveren eller eksportere dem til en CSV-fil til brug i dine egne filer eller systemer. Det er muligt at vælge en økonomifunktion, hvor printeren bruger mindre blæk - særlig egnet til print af kladdedokumenter. Desuden registrerer og administrerer Canons eMaintenance-software automatisk mekaniske problemer og lave blækniveauer med direkte links til et Canon-servicecenter, så der opnås maksimal driftstid.

Enestående kvalitet og præcision
Canons farve- og pigmentblæksystem med 5 farver giver levende farver og meget skarpe, tynde streger, og den nye magenta blæk gør den røde farveskala endnu bedre. Med en linjenøjagtighed på +/- 0,1 % samt en mindste linjebredde på 0,02 mm er der garanti for præcision. Billeder gengives med 2400 x 1200 dpi for at opnå maksimal effekt. Dette er muligt på grund af de superfine printhoveder med 15.360 dyser.

Bygget til krævende arbejdsgange
iPF750 er kompatibel med HP-GL/2 and HP-RTL. Det gælder også muligheden for at foretage palet- og penneindstillinger til de mest krævende CAD-arbejdsgange. Ud over en HDI-driver til AutoCAD er der til Microsoft Office-brugere en plug-in til print i Word, Excel og PowerPoint direkte fra applikationen.
xx
Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: kontakt@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.