top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 


Hvem er vi

DBC A/S er en af Europas største leverandører af multifunktionsmaskiner. Vi har gennem det sidste årti skabt os en dominerende markedsandel på det centrale danske marked. Vi formidler salg, finansiering og service af produkter fra Konica Minolta, HP og andre mærkevare leverandører. Vi er markedsledende leverandør af multifunktionsmaskiner, printere, IT løsninger og finansiering.

Hvad kan vi gøre for dig
Vi kan tilbyde dig markedets stærkeste løsninger. Vores koncern råder over egen service og support virksomhed DBC Care A/S og vi kan hjælpe alle med finansiering igennem DBC Finans A/S, som er et branchespecifikt finansierings selskab. Desuden kan vi tilbyde finansiering igennem alle danske og udenlandske finansieringsselskaber.

Hvem kan få
Vores virksomhed er markedspositioneret til at kunne tilbyde små, mellemstore og store virksomheder de helt rigtige løsninger af digitale Farvekopimaskiner og S/H kopimaskiner tilpasset både behovet og pengepungen. Vi sætter en stor ære i at vores kunder er tilfredse. Det bliver kunder kun, hvis de får en god rådgivning, kombineret med at have tilliden til leverandøren og troen på at være i sikre hænder.

Hvorfor vælge os
I vores virksomhed har vi kun interessen i et langvarigt samarbejde og vi ønsker at vores kunder kommer tilbage til os år efter år. Vores ambition er at fundamentere vores forretningsgrundlag på gensidig respekt og forståelse. Derfor er vores første prioritet i vores hverdag, at du som kunde er helt tilfreds med os og ikke bare din farvekopimaskine.

Vi bestræber os på at levere ydelser til markedspriser og på toppen af det, at give kunden en lille smule mere end forventet. Dette, mener vi, er fundamentet for et sundt og langvarigt partnerskab.

Når det bliver hverdag
Vi er din hjælpende hånd, når du står med et problem med din farvekopimaskine, storformat printer, plotter eller din S/H kopimaskine, som du enten ikke har tid til, eller ikke selv kan løse. Du skal bare ringe til os, så kan vi gennemgå din situation og finde en løsning.

Velkommen i DBC A/S, danskernes foretrukne leverandør af digitale løsninger, printere, farvekopimaskiner, storformat printere og plottere.


Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.