top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 


Output Management

Det er enkelt og ligetil at sende printopgaver til en printer efter eget valg. Den komplekse opgave er at kontrollere printet og styre det på en sådan måde, at du og dit team, din afdeling eller din virksomhed udnytter alle de tilgængelige printere optimalt og dermed sikre, at dine printworkflows er produktive og omkostningseffektive.

  • Du ikke råd til, at dine medarbejdere spilder tid på at kæmpe med forskellige digitale front-ends, men har behov for at strømline styringen ved at samle prepressaktiviteterne.
  • Du er nødt til at overvåge og kontrollere opgavestrømmen til udstyret, så dette udnyttes fuldt ud, mens printopgaverne produceres hurtigst muligt og til den laveste pris.
  • Du nødt til at undgå, at medarbejderne printer flere dokumenter end nødvendigt.
  • Det er vigtigt, at du fastlægger bæredygtige og sikre printprocedurer alle steder, hvor udstyret er installeret centralt.


Løsninger

PageScope Direct Print
Dette værktøj giver en alsidig og praktisk direkte udskrivningsfunktionalitet af en række forskellige dokumentformater - uafhængigt af drivere og applikationer

PageScope My Print Manager
Follow me-print opfylder moderne virksomheders krav til systemer med høj grad af fleksibilitet, brugervenlighed og sikkerhed.

Pcounter
Serverbaseret printregistrerings- og omkostningsstyringssoftware.

Skyprint
Skyprint er den fleksible og sikre printløsning for virksomheder, der ønsker en effektiv printadministration, der både sparer tid og penge.

USB Card Reader
USB kortlæser til OpenAPI kompatible multifunktionsprintere

Ysoft SafeQ
Budgetstyring & fleksibilitet med effektiv printerstyring

Funktioner

Styring af printproduktionen
Et samlet DFE reducerer indlæringskurven for medarbejderen i printproduktionen og operatørerne drager fordel af samlet styring ved at antallet af fejl reduceres og driftshastigheden øges.

Printpolitikker og -regler
Håndhævelse af klare printpolitikker og -regler kan reducere en virksomheds samlede printudgifter væsentligt takket være optimeret brug af alt tilgængeligt udstyr. En velkommen sidegevinst af denne tilgang er en ændring af brugernes holdning til print.

Produktbaseret jobbehandling
Denne tilgang fritager operatører fra ensformige opgaver, reducerer fejl og fejltryk og øger printproduktionens generelle effektivitet.

Printkøstyring
Den enkle centrale styring af printfunktioner og implementering på brugernes arbejdsstationer sikrer tidsbesparende, og gør det meget nemt og fuldstændigt sikkert for slutbrugerne at printe.

Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.