top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Højeste kreditværdighed til alle selskaber i koncernen

Højeste kreditværdighed til alle selskaber i koncernen.

Vi kan hermed informere vores kunder og samarbejdspartnere, samt andre interessenter om, at den seneste kreditvurdering fra Soliditet primo 2016, er at alle selskaber i koncernen er tildelt højeste kreditværdighed AAA.
 
DBC A/S - AAA
DBC Care A/S - AAA
DBC Finans A/S - AAA

Soliditets kreditratingskala giver klar besked!

Soliditet sætter karakterer på en virksomheds kreditværdighed. Træfsikkerheden med vores kreditratingsystem hjælper dig med at sige ja til forretninger og nej til tab. Kreditratingen er baseret på oplysninger fra blandt andre Erhvervs- & Selskabsstyrelsen og CVR-registret. Bedømmelsen bliver beregnet ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

AAA – Højeste kreditværdighed

For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Denne kreditværdighed, giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vores virksomheder er I stand til at honorere langsigtede forpligtelser , samt at virksomhederne er I stand til, at opnå optimale handels og betalings vilkår i forbindelse med indkøb af produkter og supplies til drift af vores salg, service og finansieringsaftaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Service bestilling på Konica Minolta eller Canon udstyr

Online support

Brochure oversigt

Fokus

 Document Business Center A/S | Greve Main 1 | 2670 Greve | email: service@dbcas.dk Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Copyright © Document Business Center A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.
Webdesign by R-Team.